آتليه كيك سوفيا:در این بخش از راهنمای گردشگری جزیره کیش قصد داریم،
به صورت کامل آتليه كيك سوفيا را به شما خوانندگان گرامی معرفی کنیم.
آتليه كيك سوفيا
آتليه كيك سوفيا اولین بوتیک تخصصی کیک و دسر در جزیره کیش می باشد
که از سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را به صورت حرفه ای و تخصصی آغاز کرده اند.
طراح کیک های سوفیا » ریحانه دباغی
مسوول ثبت سفارش » اقاي سليمي
شماره تماس »۰۹۳۳۱۸۰۹۳۰۵
برای هماهنگی و ثبت سفارش به پیج اینستاگرام آتليه كيك سوفيا که در زیر آمده است سر بزنید
و یا این که بر روی لوگوی اینستاگرام کلیک کنید تا به صورت مستقیم وارد پیج شوید.
اینساگرام :
برای رفتن به پیج رسمی آتلیه کیک سوفیا برروی لوگوی اینستاگرام ضربه بزنید.
دیلیل معرفی
هدف این بخش از سایت معرفی بهترین های جزیره کیش است.
دلیل معرفی آتلیه کیک صوفیا تجربه شخصی بنده از این کیک فروشی می باشد.
که واقعا می تونم بگم تو کارشون مهارت ویژه ای دارند.
بهتون پیشنهاد می کنم حتما از آتلیه کیک صوفیا خرید کنید.
معرفی کیک (cake)
کیک یا گتو گونهای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد.
اگرچه به باور باستانشناسان این خوراک از زمانهای باستان وجود داشتهاست،
اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن،
سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم میکند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمدهاست.
آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار مادهای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده میشوند.
کیکها بهطور کلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیکهای اسفنجی و چرب یا کیکهای کرهای تقسیم میشوند.
تفاوت کیکهای کرهای با کیکهای اسفنجی در اینست
که برخلاف کیکهای اسفنجی حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن
هوا توسط بههمزدن شکر و تخم مرغ بوجود نیامدهاست
بلکه عامل اصلی در بوجود آمدن حباب در این نوع کیکها، ایجاد گاز در داخل کیک، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است.
همچنین کیک کرهای از نظر وزنی سنگین است درصورتیکه سبک بودن، از ویژگیهای یک کیک اسفنجی است.
کیک از موادی است که در اثر تماس با هوا خشک میشود
و به همین علت در روشهای تزیینی معمول است که سطح کیک بطور کامل با مواد پوشانده شود.
بدین وسیله سدی در برابر عبور هوا بوجود آمده و باعث دوام بیشتر کیک خواهد شد.
کیکها ممکن است با توجه مناسبتی که برای آنها در نظر گرفته شده طبقهبندی شود.
به عنوان مثال، کیک عروسی و کیک تولد از جمله کیکهایی هستند
که در درجه اول با توجه به جشنی که برای آنها در نظر گرفته شده، شناخته میشوند.